RAZLIČNE PONUDBE (ZUNANJIH IZVAJALCEV) ZA STARŠE

Na tem mestu bodo objavljene različne ponudbe za starše, ki jih dobimo s strani zunanjih ponudnikov. Šola ne jamči za kakovost ponujenih dejavnosti, je le posrednik pri podaji informacij.

 

20. 9. 2023

VABILO NA BREZPLAČNO PREDAVANJE IZOBRAŽEVALNEGA CENTRA PIKA ZA STARŠE OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI

 

Predavanje je namenjeno staršem otrok s posebnimi potrebami, starim med 6 in 18 let. Naslov predavanje je Opolnomočenje staršev otrok s posebnimi potrebami.

  • Predavanje bo v ponedeljek, 2. oktobra 2023 od 17.00 do 18.30 v predavalnici IC Pika (Zemljemerska 7, Ljubljana).
  • Predavanje bo imela Mojca Jerovšek Toth, psihologinja in svetovalna delavka CJL OVI Jarše ter nova članica tima IC Pika.
  • Udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.
  • Elektronske prijave bodo odprli v četrtek, 21. septembra 2023, ob 12.00 uri. Prijavite se s klikom na povezavo:

https://1ka.arnes.si/a/f4a478f7

Vabilo

 

6. 9. 2023

VABILO NA BREZPLAČNO PREDAVANJE

 

Spoštovani,

 

Vsak od nas se vsakodnevno tako ali drugače  srečuje z različnimi stiskami, težavami in neobvladljivim stresom. V nas se kopičijo, dokler nam telo kar na lepem ne sporoči, da ne zmore več. Ampak takrat je lahko že prepozno.

Na Uniji so se odločili, da organizirajo brezplačno predavanje na temo “Kako prepoznati stiske otrok, kako jim pomagati in kakšno vlogo imamo starši v času odraščanja”.

Predavanje bo vodila magistrica zakonskih in družinskih študij ter zakonska in družinska terapevtka Maša M. Bahor.

Predavanje, ki se bo odvilo v ponedeljek,  2. oktobra 2023, ob 17.00 (trajalo bo 2 uri), bo potekalo v živo v prostorih Poslovne hiše Unija na Brezovici pri Ljubljani, lahko pa se pridružite tudi preko spleta.

Prilagamo povezavo, kjer se lahko prijavite na brezplačno predavanje, označite pa tudi, v kakšni obliki bi se želeli predavanja udeležiti (v predavalnici ali preko spleta).

https://unija.com/sl/prijava-na-dogodek-kako-prepoznati-stiske-otrok/

 

 

(Skupno 1.113 obiskov, današnjih obiskov 1)