Jedilnik

PONEDELJEK, 21. 10.
ZAJTRK: PECIVO, ČAJ
MALICA: AJDOV KRUH, TOPLJENI SIR, ČAJ, MELONA
KOSILO: HAŠE OMAKA, TRIBARVNI PERESNIKI, ZELENA SOLATA, JABOLKO
MALICA: POLNOZRNAT KRUH, NAVADEN JOGURT
TOREK, 22. 10.
ZAJTRK: PISAN KRUH, MASLO, DOMAČA MARMELADA, ČAJ
MALICA: KORUZNA BOMBETA S SIROM IN SEMENI, NAVADEN JOGURT EGO
KOSILO: JUHA IZ RDEČE LEČE, TELEČJE HRENOVKE, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA, BANANA
MALICA: GRAHAM ŠTRUČKA, ALPSKO MLEKO
sssiz  SHEMA ŠOLSKEGA SADJA IN ZELENJAVE  
SREDA, 23. 10.
ZAJTRK: KRUHOVA ŠNITA, BELA KAVA
MALICA: *BIO OVSEN KRUH, MEDENI NAMAZ, ALPSKO MLEKO, MANDARINA
KOSILO: FILE POSTRVI V KORUZNI SRAJČKI, SLAN KROMPIR, ZELENA SOLATA, JOGURTOV MOUSSE
MALICA: MAKOVKA, SADJE
ČETRTEK, 24. 10.
ZAJTRK PISAN KRUH, SIRNI NAMAZ, ČAJ
MALICA TEMNA KRALJEVA ŠTRUČKA, KAKAV, HRUŠKA
KOSILO PARADIŽNIKOVA JUHA Z RIŽKOM, PURAN V SMETANOVI OMAKI, KUS KUS Z AJDOVO KAŠO, KITAJSKO ZELJE V  SOLATI
MALICA RIŽEVI VAFLJI, SADJE
PETEK, 25. 10.
ZAJTRK MLEČNA PROSENA KAŠA
MALICA HAMBI S PIŠČANCEM, ZELENJAVNI KROŽNIK (PARADIŽNIK, SOLATA), ČAJ
KOSILO PAŠTA FIŽOL, KROF Z MARMELADO, 100% JABOLČNI SOK
MALICA OVSEN KRUH, SUHO SADJE
LEGENDA: PREGLEDNICA ALERGENOV: 
1 -ŽITA, IZDELKI IZ ŽIT, KI VSEBUJEJO GLUTEN 8 – OREŠČKI (MANDLJI, OREHI, LEŠNIKI, IND. OREŠČKI…)
2- RAKI IN PROIZVODI IZ RAKOV 9- LISTNA ZELENA IN PROIZVODI IZ NJE
3 – JAJCA IN PROIZVODI IZ JAJC 10 – GORČIČNO SEME IN PROIZVODI IZ NJEGA
4 – RIBE IN PROIZVODI IZ RIB 11 – SEZAM IN PROIZVODI IZ NJEGA
5- ARAŠIDI IN PROIZVODI IZ ARAŠIDOV 12 – ŽVEPLOV DIOKSID IN SULFIT
6- SOJA IN PROIZVODI IZ SOJE 13 – VOLČJI BOB IN PROIZVODI IZ NJEGA
7– MLEKO IN IZDELKI IZ MLEKA, KI VSEBUJEJO LAKTOZO 14 – MEHKUŽCI IN PROIZVODI IZ NJIH

*Kruh in pekovsko pecivo brez aditivov.  Vsi kruhi in pekovska peciva vsebujejo gluten.

Alergeni, ki jih vsebujejo jedi, so objavljeni na jedilniku pri vhodu v šolsko jedilnico.

Alergeni so označeni s številko.

V primeru, da ni mogoče zagotoviti ustreznih živil, si pridržujemo pravico do spremembe jedil