JESENSKI KROS

PRVOŠOLCI ODTEKLI JESENSKI KROS

Prvi septembrski športni dan je vedno v znamenju teka in tudi letos ni bilo nič drugače. Prvošolci so odtekli svoj prvi kros. V Tivoli so se podali v spremstvu učiteljev, ki so bujno spremljali vsak njihov korak in obenem utrjevali hojo v koloni, preverjali znanje o prometni kulturi in še marsikaj.

Zaradi trenutnega epidemiološkega stanja pa je bil to malce drugačen kros in ne tak, kot ga učitelji izvajajo že vrsto let. Namesto da bi se deklice in dečki iz vseh treh razredov pomerili med seboj, so odtekli kar tri krose – vsak razred svojega. Vzdušje je bilo kljub temu vrhunsko, učenci so navijali za prijatelje iz sosednjih razredov in tako pričarali še bolj napeto tekmo.

Na koncu je ostal še čas za malico in igro, ostalo pa je tudi dovolj energije, da so se vsi peš vrnili nazaj v šolo.

 

 

DRUGOŠOLCI NA KROSU

V petek, 10. 9. 2021, so imeli drugošolci prvi športni dan v tem letu, in sicer jesenski kros. Sprehodili so se do parka Tivoli. Tam so si najprej natančno ogledali progo. Učiteljice so se z učenci pogovorile o varnem teku in športnem vedenju. Ko so se vsi učenci ogreli, je sledil tek.

Po končanem teku so imeli učenci čas za malico in nekaj igre. Pred odhodom proti šoli, pa je sledil težko pričakovan trenutek – razglasitev najboljših. Vsem dobitnikom medalj čestitamo, prav vsem pa za trud in pretečen kros.

 

 

 

 

 

(Skupno 271 obiskov, današnjih obiskov 1)