INFORMACIJE STARŠEM 1. DO 5. RAZREDA

Spoštovani starši.

Kot ste bili obveščeni, bo v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 pouk za učence 6. do 9. razreda potekal na daljavo.

Za učence 1. do 5. razreda bo potekal povsem običajno v šoli. Zaradi zagotavljanja varnostnih ukrepov bodo vse interesne dejavnosti v tem tednu odpadle.

Ker bodo nekateri učitelji predmetne stopnje poučevali v šoli in na daljavo, bodo v nekaterih oddelkih 1. do 5. razreda manjše spremembe urnika, ki bodo vidne v eAsistentu.

V prihajajočem tednu bo spremenjen razpored kosila, saj bo zaradi manjšega števila učencev bistveno lažje prilagajati urnik kosila običajnemu šolskemu urniku. Razpored kosil v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 bo objavljen na spletni strani šole v razdelku Prehrana.

Naj vas ob tem spomnimo na dopolnitev Odloka o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganje okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki od 16. 10. 2020 določa, da je obvezno nošenje zaščitne maske na odprtih javnih krajih oz. prostorih, opredeljene pa so tudi izjeme. Če povzamemo oboje: učenci morajo imeti zaščitne maske ob prihodu v šolo (tudi ko čakajo na vstop). Ne potrebujejo jih v matičnih učilnicah, ko so skupaj s sošolci. V času jutranjega varstva in podaljšanega bivanja, ko se združujejo učenci različnih oddelkov, je uporaba zaščitnih mask ponovno obvezna.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo veliko zdravja.

 

Vodstvo šole

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)