PRAZNIČNO USTVARJANJE PETOŠOLCEV

V ponedeljek, 7. 12. 2020, so petošolci izvedli tehniški dan na daljavo, namenjen prazničnemu ustvarjanju. Prenehali so z računanjem in pisanjem ter svojo ustvarjalno žilico, kreativnost in domišljijo uporabili pri izdelovanju okraskov iz odpadne embalaže. Uporabili so plastenke, jogurtove lončke, trakove, nalepke, pokrovčke, zamaške in še in še.  Izpod spretnih prstov petošolcev so nastali prav posebni, unikatni, vpadljivi in predvsem zelo zanimivi okraski, ki bodo krasili drevesa pred Osnovno šolo Prule in zagotovo pritegnili marsikateri pogled mimoidočih sprehajalcev. 

ustvarjalno obarvanem dnevu so namenili čas tudi izdelovanju voščilnic. V decembrskem času je lepo osrečiti svoje najdražje z doma izdelano voščilnico in vanjo zapisati sporočilce z iskrenimi željami. 

Doma pa se ni samo bleščalo od okraskov, bleščic in voščilnic, ampak je tudi zadišalo. Tako so domovi petošolcev zaživeli v popolnem prazničnem vzdušju. Otroci so pekli piškote, ki so marsikateremu družinskemu članu narisali na obraz nasmeh ter zadovoljstvo ob okušanju dobrot 

Naj vam ta praznični čas nariše nasmeh na obraz, ogreje srce in v krogu najdražjih  ob druženju pričara radost, toplino in zadovoljstvo. 

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)