ŠOLSKO TEKMOVANJE V METU PAPIRNATIH LETALC

Kot vsako leto je tudi letos Šolska skupnost ob koncu šolskega leta pripravila šolsko tekmovanje.

Letos smo s pomočjo papirnatih aviončkov odleteli počitnicam naproti. Tekmovanje je potekalo v četrtek, 23. 6. 2023. Namen tekmovanja je bilo sodelovanje, kreativnost in zabava.

Na tekmovanje se je prijavilo 16 razredov. Vsak razred je izbral pet predstavnikov. Ti so se pomerili v petih različnih kategorijah:

  1. kategorija – Najlepši od vseh
  2. kategorija – Zadetek v tarčo
  3. kategorija – Najdlje leteči
  4. kategorija – Ostani v zraku
  5. kategorija – Na svoji progi

Tekmovalce in njihove navijače sta pozdravili voditeljici Gala in Zoja iz 7. b-razreda ter s povezovanjem skrbeli za prijetno vzdušje.

Oskar, 6. b, Maj, 6. b, Maks, 7. a, Hana, 6. c, in Gašper 8. c, so prevzeli vlogo sodnikov. Vsak je ocenjeval svojo kategorijo, skrbno pisal točke in poskrbel, da je tekmovanje potekalo nemoteno.

  1. kategorija »Najlepši od vseh«

  1. kategorija »Zadetek v tarčo«

  1. kategorija »Najdlje leteči«

  1. kategorija »Ostani v zraku«

  1. kategorija »Na svoji progi«

Tekmovanje je potekalo ločeno za učence od 1. do 3. razreda in za učence od 4. do 8. razreda. Na koncu so sešteli vse točke in dobili zmagovalce.

Na razredni stopnji je zmagal 3. a-razred – skupina U.S. Airforce, na predmetni stopnji pa 5. c  – skupina Koga briga. Učenci, ki so razred zastopali, so za nagrado prejeli obesek s papirnatim aviončkom, razred pa je prejel družabno igro Jungle speed.

 

Šolska skupnost se vsem sodelujočim  najlepše zahvaljuje in vam želi lepe počitnice.

(Skupno 280 obiskov, današnjih obiskov 1)