VALENTINOVO NA OŠ PRULE

Na valentinovo je prav, da se spomnimo vseh, ki jih imamo radi, in jim to tudi na nek način pokažemo ali povemo.

Alina, Lua in Lucija Vita so v okviru svoje raziskovalne naloge videle priložnost, kako razveseliti prijatelje, sošolce in druge učence OŠ Prule.

Izdelale so velik plakat v obliki srca. Nanj so pritrdile številne ovojnice z lepimi Valentinovimi sporočili. Kdorkoli od učencev si lahko izbere svojo ovojnico, iz nje izvleče listič in prebere Valentinovo sporočilo. V zameno pa na prazni kartonček napiše svoje sporočilo skrivnemu prijatelju in ga vrne v isto ovojnico. Vsebina sporočila ni predpisana. Pomembno je le, da je pismo napisano z namenom nekomu polepšati dan.

V tednu od 14. 2. do 18. 2. 2022 bo na OŠ Prule vzpostavljena tudi posebna Valentinova pošta.  Kdor želi, lahko napiše sporočilo svojemu prijatelju, simpatiji, lahko tudi učitelju, ki ga ima rad … Na ovojnico mora napisati, komu je namenjeno, in ga najkasneje do četrtka, 17. 2. 2022, oddati v poseben Valentinov nabiralnik.

Valentin obljublja, da ne bo radoveden, kaj piše v pisemcih. Diskretno bo poskrbel, da bo ovojnica najkasneje do petka, 18. 2. 2022, dosegla pravo osebo.

Prvo pisemce je že prispelo.  Namenjeno je bralcu spletne strani OŠ Prule.

Lepo valentinovo vam želimo.

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)