OŠ PRULE GRE »HIGHER«

Danes je glasbena skupina Tosca Beat izdala novo pesem z naslovom Higher, katere soustvarjalci so bili tudi učenci OŠ Prule pod vodstvom mentorice Olge Debeljak Babnik.

Pesem Higher je nastajala več kot eno leto. V trenutnih razmerah pa so glasbenice prepoznale ujemanje sedanje situacije s sporočilom te pesmi, zato so se odločile, da je  pravi trenutek za izdajo. Vsi se spopadamo s tem, da bi ohranili upanje in pozitiven pogled. Sprašujemo se, v katero smer bomo šli, ko bo tega konec? Naš odgovor je: »Višje! Higher!«

Skladbo in besedilo je napisala Eva Pavli. Skupaj so skladbo dodelale vse tri članice skupine Tosca Beat in ji dodale vsaka svoj pečat. Pesem Higher so posnele s producentom Žanom Serčičem, ki je prispeval tudi aranžma.

Videospot je nastal, še preden se je zgodila situacija z virusom, ki je zaustavila vsa druženja. K snemanju videospota so povabile ljudi, ki so zaradi različnih posebnosti morda na videz drugačni, vendar so se kljub vsemu odlično znašli v življenju in so poleg vsega tudi ustvarjalni, pozitivno naravnani in nam zato predstavljajo veliko inspiracijo. Včasih preprosto pozabimo, kako pomembno je, da smo zdravi, da nam telo dobro deluje. Za to moramo biti hvaležni. Dandanes nam primanjkuje hvaležnosti. Navajeni smo dobiti vse in to takoj!

 

V teh časih pogrešamo objeme in dotike. Učenci OŠ Prule so na snemanju videospota začutili, koliko je v resnici pomembna medsebojna podpora in solidarnost, družina, prijateljstvo! Gremo naprej, gremo še višje – higher.

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)