PONOVNO V TOLMIN

Zadnji dan smo lahko spali malo dlje, pospravili sobe in pojedli zajtrk. Ob devetih smo začeli s tekmovanjem fantov proti puncam in to v kemiji in naravoslovju, vse v povezavi z vodo. Za las smo zmagali fantje. V domu je sledila podelitev priznanj, zatem še zadnje kosilo, pol ure iger na igrišču in dolga pot proti Ljubljani. Za nami je lep teden, poln doživetij. Maid in Alen, fantovska soba 4

 

Kaj je tulipanovec in kaj maklura? Kje je Dantejeva jama in kje Medvedova glava? In kdo so Gomez, Marko in Pepi? Vse to smo odkrivali danes. Več pa vam bodo povedala dekleta iz sobe 7 (Brina, Marina, Maggie, Sofia).

 

Za nami je zanimiva sreda. Šli smo malo na hrib, malo po cesti, malo ob vodi, malo za žogo, predvsem pa smo se veliko družili in smejali. Več pa naj povedo slike in predstavitev dekliške sobe 6 (Urša, Lana, Ema, Sara, Neža, Ulyana).

 

Drugi dan je za nami. Kaj, kje, kako, pa naj predstavi tale slika, ki jo je pripravila fantovska soba 1 (Jaša, Ažbe, Tevž, Rok, Jon, Patrik, Luka). In seveda fotografije. Prav lepo nam je, tudi sonce je posijalo (in tudi delno izginilo – sončev mrk).

 

Šola v naravi se nadaljuje, tokrat še za 8. c. Najprej – nastanitev v Malem dvorcu, zatem spoznavanje Tolmina podnevi in ponoči. Vmes pa okusna hrana in veliko druženja. Predstavitev prvega dne je pripravila fantovska soba 3 (Noah, Valentin, Gašper, Lyall in Maks). Prisluhnite:

(Skupno 714 obiskov, današnjih obiskov 1)