LOGOPEDSKE PRAVLJICE (LAHKONOČNICE)

Zvočne pravljice so odličen pripomoček za razvoj sluha in govora, zato so Lahkonočnice premišljeno oblikovale serijo logopedskih pravljic, ki otroke spodbujajo k izgovarjavi besed, ki gredo težje z jezika.

Predstavljajo 12 pravljic za 12 težje izgovorljivih glasov (K, G, T, D, S, Z, C, L, Š, Ž, Č, R).

Vsaka pravljica je nadgrajena tudi s petimi premišljenimi videi, ki vabijo k slušnemu razlikovanju in izgovarjanju posameznih glasov. Ob njih se bodo otroci neizmerno zabavali, medtem pa urili svoja govorila. Uporabljajo jih lahko starši in vzgojitelji kot didaktični pripomoček na poti otrokovega govornega razvoja in so dopolnilo k obiskom pri logopedu. Naj vam bodo v navdih in otrokom v pogum!

Logopedske pravljice so nastale skupaj z logopedinjo Moniko Rataj, na duhovit način jih je spisala pravljičarka in vzgojiteljica Nina Mav Hrovat, berejo pa jih najbolj vešči in razločni bralci, znani dramski igralci Maja Končar, Aleš Valič in Marijana Brecelj.

Povezava za logopedske pravljice: https://www.lahkonocnice.si/na-obisku/logopedske-pravljice

Povezava za ostale pravljice: https://www.lahkonocnice.si/?gclid=CjwKCAjwp-X0BRAFEiwAheRuizDrH5LquW52k4TGMssVi9USaWIBE0NJQPJrTV_0fOjikS4_A75y1RoCLBEQAvD_BwE

(Skupno 642 obiskov, današnjih obiskov 1)